Hoe reset ik tweefactorauthenticatie (2FA)?

Gepubliceerd op 15 sep 2023Geüpdatet op 24 sep 20243 min. leestijd2.340

Ik kan inloggen op mijn account

Met de app

1. Open je OKX-app en ga naar Gebruikerscentrum

Open user center menu on OKX non-CR app

Pagina Gebruikerscentrum openen

2. Selecteer Profiel en instellingen en ga naar Beveiliging en selecteer authenticator-app / telefoon / e-mail onder de sectie Authenticatiemethoden

select authentication methods

Selecteer het gewenste medium voor tweefactorauthenticatie om door te gaan

3. Selecteer Authenticator-app / telefoonnummer / e-mailadres wijzigen en selecteer Authenticatiemethode opnieuw instellen

4. Selecteer de e-mail, telefoon, of authenticator-app dat je opnieuw wilt instellen en selecteer Bevestigen

5. Vul de verificatiegegevens in en selecteer Bevestigen

6. Je ontvangt een bevestiging als je beveiligingskanaal is gereset

Op het web

1. Ga naar Profiel en selecteer Beveiliging > Beveiligingscentrum

2. Selecteer telefoonnummer/e-mail/authenticator-app wijzigen

3. Selecteer Authenticatiemethode niet beschikbaar? en je wordt gevraagd de OKX-app te downloaden om verder te gaan

Select Authentication method unavailable to reset your 2FA

Selecteer authenticatiemethode niet beschikbaar om je authenticatie opnieuw in te stellen

Opmerking:

• -Als je de functie alleen wilt uitschakelen, zoek dan de Mobiele authenticaie / Authenticator-app op in het Beveiligingscentrum en selecteer Uitschakelen

• Mogelijk moet je je identiteitsbewijs uploaden en een gezichtsherkenningstest voltooien voor verificatiedoeleinden

Ik kan niet inloggen op mijn account

Met de app

1. Als je tweefactorauthenticatie inschakelt en je zoals gewoonlijk aanmeldt bij je account, zal het systeem tweefactorauthenticatie activeren

2. SelecteerAuthenticatiemethode wisselen > Tweefactorauthenticatie opnieuw instellen &gt Telefoonnummer/e-mail/authenticatie-app opnieuw instellen en selecteer Bevestigen

3. Vul de verificatiegegevens in en selecteer Bevestigen

4. Je ontvangt een bevestiging wanneer je je authenticatiemethode succesvol opnieuw hebt ingesteld

Op het web

1. Als je tweefactorauthenticatie inschakelt en je zoals gewoonlijk aanmeldt bij je account, zal het systeem tweefactorauthenticatie activeren

2. Selecteer in het gedeelte Kan niet verifiëren? resetten

Select reset to reset your authentication methods

Selecteer Opnieuw instellen om verder te gaan

3. Je wordt gevraagd om de OKX-app te downloaden

Opmerking: je kunt in de 24 uur nadat je je authenticator-app opnieuw hebt ingesteld of gewijzigd geen opnames doen.