Niet alle genoemde producten zijn in alle rechtsgebieden beschikbaar.

Hoe bevries ik mijn account? (app)

Gepubliceerd op 11 jul 2024Geüpdatet op 24 sep 20242 min. leestijd

Hulpprogramma voor zelfbediening

Voor snelle toegang klik je op de onderstaande knop:

Zodra je je account bevriest, kun je niet meer inloggen of registreren met hetzelfde e-mailadres/telefoonnummer/persoonlijke identiteitsgegevens. Mocht je toch besluiten om je account te deblokkeren, dan kun je contact opnemen met onze klantenservice voor hulp.

Aan de slag

1. Open je OKX-app en ga naar Gebruikerscentrum

Open user center menu from OKX CR app

Selecteer Gebruikerscentrum in de linkerbovenhoek

2. Ga naar Profiel en instellingen en selecteer Beveiliging

3. Zoek naar Accountbeheer op de pagina Beveiliging en selecteer Account bevriezen

4. Selecteer Reden voor bevriezing van account

5. Lees wat er gebeurt nadat je je account bevriest

Read freeze note before complete the freeze account action

Wat er gebeurt nadat je je account bevriest

6. Vink de relevante voorwaarden aan als je het blokkeren hebt bevestigd en selecteer Account bevriezen

7. Ontvang een sms/e-mail en authenticatorcode en selecteer Bevestigen om het account te bevriezen

Opmerking: het is vereist om een authenticator-app aan je account te koppelen om het te kunnen blokkeren.