Niet alle genoemde producten zijn in alle rechtsgebieden beschikbaar.

Hoe update ik mijn OKX Web3-extensiewallet handmatig?

Gepubliceerd op 20 apr 2024Geüpdatet op 28 sep 20242 min. leestijd839

De OKX Web3-extensiewallet wordt automatisch met regelmatige tussenpozen bijgewerkt. Als de automatische update echter niet op tijd wordt geactiveerd, kun je deze handmatig bijwerken via de Google-extensiebeheerpagina.

1. Selecteren Extensie en Extensie beheren

CT-web-web3-wallet extension-manage wallet

Instellingen voor beheerextensie openen

2. Schakel Ontwikkelaarsmodus in, en selecteer Bijwerken om de OKX-walletextensie bij te werken

CT-web-web3-wallet extension-update manually

Schakel de ontwikkelaarsmodus in om handmatig te updaten

3. Zodra de update is voltooid, kun je de ontwikkelaarsmodus uitschakelen en de OKX-walletextensie blijven gebruiken