Hoe doe ik een storting? (app)

Gepubliceerd op 22 aug 2023Geüpdatet op 4 okt 20243 min. leestijd43.497

Aan de slag

Er zijn twee manieren om een storting te doen op je account:

1. Open je OKX-app en selecteer Storten

Open deposit page on OKX app home

De stortingspagina openen vanaf de startpagina

2. Open je OKX-app, ga naar Assets en selecteer Storten

CT-app-pro-asset page

Stortingspagina openen vanuit Assets

On-chain storten

CT-app-pro-deposit method

Selecteer Crypto storten op de pagina Assets

1. Selecteer de crypto die je wilt storten en selecteer vervolgens het stortingsnetwerk in het veld Stortingsnetwerk

CT-app-deposit on chain select crypto

Selecteer de crypto die je wilt storten op de Stortingspagina

CT-app-deposit on chain select network

Selecteer een netwerk dat wordt ondersteund door je corresponderende platform op de Stortingspagina

2. De stortingsgegevens worden automatisch gegenereerd

3. Selecteer je OKX-account in het veld Storten naar om je transactie te ontvangen

CT-app-deposit on chain-select deposit account

Selecteer het OKX-account waarop je de storting wilt ontvangen

4. Selecteer Kopiëren om het stortingsadres naar je opnameplatform-app te kopiëren of de QR-code scannen met je opnameplatform-app om de storting te doen

CT-app-deposit on chain-copy deposit address

De stortingsgegevens worden gegenereerd en je kunt het adres kopiëren of de QR-code scannen. Je kunt ook het OKX-account selecteren waarop je de storting wilt ontvangen.

5. Selecteer Stortingsgegevens delen om deze met je vrienden en familie te delen

CT-app-deposit on chain-share deposit details

Selecteer stortingsgegevens delen op de pagina Stortingsgegevens

Opmerking:

• Zorg ervoor dat de geselecteerde crypto en het netwerk op zowel OKX als je opnameplatform hetzelfde zijn om een succesvolle storting te garanderen. Anders raak je je assets kwijt.

• Het minimumbedrag, de vereiste bevestigingsnummers en het contractadres staan op de pagina Storten.

• Je ontvangt je assets niet als je het cryptobedrag minder dan het minimumbedrag hebt gestort.

• Sommige crypto (bijvoorbeeld XRP) genereren een tag/memo die meestal uit een reeks cijfers bestaat. Je moet zowel het stortingsadres als de tag/memo invoeren als je een storting doet. Anders raak je je assets kwijt. Klik hier voor meer informatie over het storten van crypto met een tag/memo.