Hoe voeg ik mijn noodcontact toe?
Wat is een noodcontact?
Op ons platform staat de veiligheid van je activa voorop. De functie Noodcontact stelt je in staat een vertrouwd persoon aan te wijzen die wij kunnen benaderen in onvoorziene omstandigheden. Als we je na een bepaalde periode van inactiviteit niet kunnen bereiken, zullen we proberen contact op te nemen met je noodcontact via de door jou opgegeven gegevens.
Hoe voeg ik een noodcontact toe?
App
Log in op je OKX-app > Tik op het Menu-icoon linksboven > Profiel en instellingen > Beveiliging > Noodcontact.
Selecteer Noodcontact onder Geavanceerde beveiliging
Lees de beschrijving en handleiding op de introductiepagina voordat je doorgaat met het toevoegen van een noodcontact.
Learn more on emergency contact
Voer uw contactgegevens in.
Vul alle gevraagde details in van je noodcontactpersoon
Schakel de optie Laat OKX deze contactpersoon informeren in als je wilt dat wij hen een bericht sturen dat ze als jouw noodcontact zijn genoteerd.
Schakel de notificatiefunctie in
Zorg ervoor dat de details spot on zijn
Kies wanneer je contactpersoon op de hoogte wordt gebracht — we nemen eerst contact op na je inactiviteitsperiode, en als er binnen Je reactietijd geen antwoord is, nemen we opnieuw contact op.
Stel de inactiviteitsperiode en je reactietijd in
Bekijk de informatie en bevestig deze.
Controleer je noodcontact voordat je het bevestigt
Zodra je noodcontact succesvol is opgeslagen, kun je altijd terugkomen om je noodcontact bij te werken.
Zo verschijnt uw noodcontactpersoon, en u kunt dit altijd bijwerken
Web
Log in op de website > Ga naar je profielpictogram > Beveiliging > Noodcontact > Toevoegen.
Selecteer Noodcontact onder Geavanceerde beveiliging in de sectie Beveiliging
Lees de beschrijving en handleiding voordat je doorgaat naar Noodcontact toevoegen.
Introductie tot het noodcontact en om verder te gaan, selecteer Voeg noodcontact toe
Voer contactgegevens in.
Voer alle gevraagde gegevens van je noodcontactpersoon in
Schakel de optie Laat OKX deze contactpersoon informeren in als je wilt dat wij een melding sturen naar de contactpersoon dat hij of zij als jouw noodcontact is toegevoegd.
Schakel de notificatiefunctie in
Kies wanneer we contact opnemen, want we nemen contact met je op na je inactiviteitsperiode, en als er binnen Je reactietijd geen antwoord is, nemen we contact met hen op.
Stel je inactiviteitsperiode en reactietijd in
Opslaan en Bevestigen van de contactgegevens.
Bevestig je noodcontactgegevens na controle
Zodra je noodcontact succesvol is opgeslagen, kun je altijd terugkomen om je noodcontact bij te werken.
Hoe je noodcontact eruitziet en dat je het altijd kunt bijwerken
Wanneer wordt het noodcontact gecontacteerd?
Als je account gedurende de door jou gekozen periode inactief blijft, proberen we eerst contact met je op te nemen via e-mail en Sms.
Als we binnen de door jou gekozen reactietijd geen reactie ontvangen of geen inlogactiviteit zien, nemen we contact op met je opgegeven noodcontactpersoon via e-mail en Sms. Vervolgberichten worden elke 10 dagen verzonden totdat we een reactie ontvangen of je account wordt geheractiveerd.
Waarom heb ik een herinnering voor inactiviteit ontvangen?
Je hebt deze herinnering ontvangen omdat je eerder de functie Noodcontact hebt ingeschakeld en je account gedurende de door jou opgegeven periode inactief is gebleven.
Als u het account nog steeds gebruikt, log dan direct in via de App of de officiële website. Zodra u succesvol bent ingelogd, stopt het huidige notificatieproces en wordt de inactiviteitsperiode gereset.
Deze herinnering betekent niet dat uw account is gecompromitteerd of dat er ongebruikelijke activiteiten met uw activa zijn. Als u deze instellingen niet hebt geconfigureerd of verdachte activiteiten op uw account hebt opgemerkt, neem dan onmiddellijk contact op met onze officiële klantenondersteuning.